Årets Rasspecial - en härlig helg!

02.08.2021

Tre ystra tonåringar, nyss 1 år fyllda, debuterade på Lagottoklubbens rasspecial Raduno tillsammans med mamma Piri. Och vi kunde inte ha önskat något bättre av helgen.
Lagottessa Macbeth "Grappa" - vann juniorklassen med ck båda dagarna och blev BIS-junior på lördagen och BH-4! Lagottessa Metropolitan "Tage" - deltog lördag med Excellent och blev fyra i klassen. Lagottessa Medea - excellent båda dagarna, placerad trea av nio tikar på lördagen. Lagottessa Piri Piri - gick hela vägen o blev Bästa Tik och BIM på lördagen, excellent opl söndag.
Som om inte detta var nog vann vi på lördagen såväl Bästa Uppfödargrupp som Bästa Par.
Och som vanligt är det inte resultaten som räknas, utan att hundarna var glada och trygga genom allt och fick med sig en massa nya positiva erfarenheter.
Och jag kan inte nog uttrycka min beundran för mina über-duktiga valpköpare Maria Kempe, Marina Eriksdotter och Marta Jansson som med något undantag aldrig visat hund på utställning förut! Skutt o hopp o lite bångstyrigt ska det liksom vara i juniorklass, men himmel så proffsigt ni hanterade det. Detta var helgens största behållning för mig - jag är stolt som en tupp!!