NYHETER (sorry ej uppdaterad)

Klicka på rubrikerna för att läsa hela inläggen
 

Av 38 deltagande ekipage i NW2 TSM i Lilla Edet idag var det endast två som tog alla åtta gömmorna och diplom. Och Lagottessa Peperoncino aka Zezam med Jonas Eek i snöret var ett av dessa två ekipage!
Stort och stolt grattis!!!

Det blev CERT och Reserv-CERT till Lagottessa-grabbarna Grappa och Tage på utställning i Högbo! I stamtavlan heter dessa vackra gossar L. Macbeth och L. Metropolitan och de slutade Bästa Hane 2 respektive Bästa Hane 4. Vi vann också bästa uppfödargrupp med gruppen bestående dessutom av mamma Piri (Ck, oplac Bästa Tik) och moster Tess (Excellent).
...

Piri BIM i Gimo!
Sju deltagande Lagottessa-hundar med lite olika resultat. Vår uppfödargrupp och avelsgrupp fick HP.

14 månader gamla var det äntligen dags för Lagottessas Operakull att genomföra Beteende- och Personlighetsbeskrivning BPH!
Alla i kullen genomförde BPH med skott och fick 4 (max) i trygghet på skott - känns väldigt bra när det är ett så stort problem i rasen. Genomsnittet för kullen visade också på en generell lekfullhet över rasgenomsnittet. I...

Fantastiska Lagottessa Medea och matte/förare Maria tog idag sista diplomet i Nosework klass 1 TSM. De passade också på att vinna hela tävlingen av 47 ekipage och Medea är nu 13 månader ung redan uppflyttad till Klass 2. Stort grattis!

Tre ystra tonåringar, nyss 1 år fyllda, debuterade på Lagottoklubbens rasspecial Raduno tillsammans med mamma Piri. Och vi kunde inte ha önskat något bättre av helgen.
Lagottessa Macbeth "Grappa" - vann juniorklassen med ck båda dagarna och blev BIS-junior på lördagen och BH-4! Lagottessa Metropolitan "Tage" - deltog lördag med Excellent och blev...

Under tre dagar träffades några Lagottessor på först Nosework-kurs för fantastiska Michael Hedman, rally-kurs för bästa, bästa Anna Larsson och sen lördagshäng i hundhagen o fika o lite tipspromenad o sånt - åtta Lagottessor med följe. Tänk så stolt man kan va över sina telningar. O kanske ännu stoltare över alla mina enormt duktiga valpköpare,...

Kennelträff

31.01.2021

Lagottessa-träff i det ljuvliga vintervädret med promenad och lek i hundhagen för stora o små o sen träning i hundhallen med fem jobbiga och jättehärliga tonåringar på sju månader - bättre går inte att spendera en söndag!

NOSEWORK, TSM, Klass 1, 30 deltagande ekipage

1:a i totalen: Lagottessa Ciuffolotto "Dexter" med matte Isabella
3:a i totalen: Lagottessa Colomba "Cajsa" med uppfödarn i snöret
16 i Totalen: Lagottessa Canarino "Morris" med matte Anne