Vi har fått hjälp av Ingela"Tack Ingela för att du kom till min hjälp med min valp. Du har ögon och förståelse för hundspråk och ett mycket bra sätt att förmedla det på. Din kunnighet och ditt sätt att förklara gav mig verktyg och bra övningar att jobba med. Jättenöjd med vår träff."
Pernilla med mittelspitzen Balder

"Vi "ärvde" en gammal hund med en historik som vi inte hade full koll på. Bland annat var hon mycket nervös, nästan aggressiv, kring sin matskål. Vi testade flera olika varianter utan framgång men tack vare enkla tips och råd från Ingela tog det bara några dagar innan vår lilla vovve lugnt och tryggt åt ur matskålen. Tusen tack Ingela!"
Ann-Marie med pudeln Myran

"Efter att ha köpt lagottovalp av Ingela har vi fått massor av hjälp med allt från ensamträning till hantering och pälsvård. Ett konkret exempel var när vår vovve av någon anledning blivit rädd för att gå på vissa delar av bryggan där vi har vår båt. Det tog inte många minuter under Ingelas ledning innan han gick fram och tillbaka på bryggan som om han aldrig gjort annat. Vi fortsatte träningen de efterföljande veckorna och nu har han inte varit minsta rädd på bryggan på flera år."
Ulrika & Jonas med lagotton Zezam

"Vi har fått många bra tips av Ingela som hjälpt oss med vår Neo, hur vi ska hantera honom i olika situationer i vardagen. Vi är mycket nöjda med Ingelas hjälp."
Eva & Kenneth med cockerpoo-blandisen Neo

"Ingela har stöttat och coachat vår familj när vi bestämde oss för att ta oss an Rikard, en kastrerad lagotto på 7 år då han skulle omplaceras. Rikard kom med många utmaningar för oss som var ovana att hantera envisa och smarta hundar. Vi kan nu efter Ingelas lugna och pedagogiska stöd både sköta Rikards pälsvård, kosthållning men också hantera hans aggressiva och känsliga beteenden som t ex resursförsvar, rädslor att bli lämnad och extremt intresse för mat. Vi har lärt oss så mycket och kan nu ärligt säja att vi fått en älskad familjemedlem som vi inte vill vara utan."
Maria med lagotton Rikard

"En sak jag uppskattat särskilt med Ingelas råd och tips är att hon anpassar det till just mig och min hund. Det finns inga "så-här-måste-du-göra", bara vad som fungerar för just oss. Många ögonöppnare har det blivit och jag har lärt mig läsa och förstå min hund så mycket bättre genom Ingela."
Erica med strävhårstaxen Sigge